T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA ORTAK SINAVLAR BAŞARIYLA TAMAMLANDI

ÜLKE GENELİ ORTAK SINAVLAR OKULUMUZDA BAŞARIYLA TAMAMLANDI

 Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'nde liselerde "ülke genelinde", "il ve ilçe genelinde" ve "okul genelinde" olmak üzere 3 farklı ortak yazılı sınav yapılabileceği açıklanmıştı.

Yönetmelik yayımlandıktan sonra ilk kez uygulanan "ülke geneli ve Konya il geneli ortak yazılı sınavlar" sorunsuz bir şekilde okulumuzda tamamlandı. Okul genelinde ortak sınavlar ise devam etmektedir.

9. sınıf öğrencilerimize ülke genelinde 27 Aralık 2023'de Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik, Konya il genelinde ise 28 Aralık 2023'de Coğrafya derslerinden 20 soruluk sınavlar uygulandı.

Okulumuzdan 160 öğrencimiz ile tamamlanan sınavlara mazereti sebebiyle katılım sağlayamayan öğrencilerimizin sınav tarihi itibariyle 5 iş günü içinde velileri tarafından okul müdürlüğümüze yapılan yazılı müracaat ile planlanan tarihte mazeret sınavı duyurulup  uygulanacaktır.

Ülke geneli ortak sınavlara katılım sağlayan öğrencilerimiz, aşağıda paylaşılan bağlantıdan soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler. Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik dersleri soru kitapçığı ve cevap anahtarı;

https://odsgm.meb.gov.tr/www/ulke-geneli-ortak-yazili-sinavlar-sorunsuz-bir-sekilde-tamamlandi/icerik/1153

Coğrafya soru kitapçığı ve cevap anahtarı;

https://konyaodm.meb.gov.tr/www/il-geneli-ortak-yazili-sinavlar-tamamlandi/icerik/162

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 20:38 - Görüntülenme: 121
  Beğen | 32  kişi beğendi